vooronderzoek huize winterdijk

  • dia01.jpg
  • dia02.jpg
  • dia10.jpg
  • dia16.jpg
  • dia29.jpg
  • dia33.jpg
  • dia35.jpg
  • dia40.jpg
  • dia45.jpg
  • dia46.jpg
  • dia47.jpg
  • dia48.jpg
  • dia49.jpg
  • dia50.jpg
  • dia51.jpg
  • dia55.jpg
  • dia56.jpg
  • dia57.jpg
  • dia58.jpg
  • dia59.jpg
  • dia60.jpg
  • dia61.jpg
GOUDA - 2006

voor GelukTreurniet Architecten
architect: Hans Treurniet

haalbaarheidsonderzoek, tekenwerk en visualisatie

Voor de renovatie en uitbreiding van een bestaand zorgcentrum aan de Winterdijk in Gouda is een studie gemaakt naar de bouwkundige kwaliteit en aanpassingsmogelijk-heden van de bestaande gebouwen en hun draagstructuur om de appartementen aan te passen aan hedendaagse normen. Tevens voldeed de bestaande verpleeg-afdeling qua opzet en grootte niet meer aan de huidige eisen. Naar aanleiding van het onderzoek is besloten de bestaande zorgapparte-menten te renoveren en het aan-grenzend blok met aanleunwoningen te slopen. Hier is een nieuwe verpleeg-afdeling gerealiseerd in combinatie met een toren met nieuwe appartemen-ten. Hiernaast beelden uit de presentatie van het vooronderzoek.