herinrichting rehobothkerk

  • 926_01_kerkzaal_685x480.jpg
  • 926_02_plattegrond_685x480.jpg
  • 926_04_liturgisch-centr_685x480.jpg
  • 926_05_tafel_685x480.jpg
  • 926_06_kansel_562x480.jpg
  • 926_07_doopvont_480x480.jpg
  • 926_08_interieur-nieuw_685x480.jpg
  • 926_09_interieur-oud_685x480.jpg
VLAARDINGEN - 1997

voor GelukTreurniet Architecten
architect: Hans Treurniet

ontwerpassistentie, visualisaties en tekenwerk tot en met de uitvoeringfase en projectleiding tijdens de bouw

In het kader van een samen op weg project, waarbij een kerkgebouw afgestoten werd, is een ontwerp gemaakt voor de herinrichting van de bestaande kerkzaal. De licht aflopende bestaande vloer is uitgevlakt en de richting van de opstelling in de kerkzaal is 90 graden gedraaid. Er is een nieuw liturgisch centrum ontworpen inclusief verplaatsbaar en licht meubilair zodat de zaal ook voor andere doeleinden te gebruiken is.