Hirsch gebouw leidseplein

  • 2010_hirsch-01-best_685x480.jpg
  • 2010_hirsch-02-new_685x480.jpg
  • 2010_hirsch-03-beg-grond.jpg
  • 2010_hirsch-04-verdiep.jpg
  • 2010_hirsch-05-abn-best.jpg
  • 2010_hirsch-06-abn-new.jpg
  • 2010_hirsch-07-kelder.jpg
  • 2010_hirsch-08-beg-grond.jpg
  • 2010_hirsch-09-verdiep.jpg
  • 2010_hirsch-10-doorsn.jpg
  • 2010_hirsch-11-gevel.jpg
  • dia10.jpg
  • dia11.jpg
  • dia12.jpg
  • dia13.jpg
  • dia14b.jpg
  • dia15b.jpg
  • dia16.jpg
  • dia17b.jpg
  • dia18.jpg
  • dia19.jpg
  • dia20.jpg
  • dia21.jpg
  • dia22.jpg
AMSTERDAM - 2010

voor studio C architecten

structureren en coördineren van het digitale tekenwerk voor de inpassing van een Apple Store

Voor de renovatie van het monu-mentale gebouw aan het Leidseplein in Amsterdam heb ik de complete database aan digitale tekeningen opnieuw gestructureerd en opgezet. Twee verdiepingen zijn opnieuw ingemeten om een zo nauwkeurig mogelijke basis te krijgen voor de implementatie van de Apple Store. In samenwerking met de ontwerpers van Apple en het uitvoerende Duitse architectenbureau heb ik alle teken-werk verzorgd voor de aanvraag van de omgevingsvergunning voor de gevelwijziging en grote aanpassing in de draagstructuur van het gebouw.

De visualisaties van het exterieur zijn van mijn hand. Die van het interieur zijn in Rusland gemaakt door een gespecialiseerd bureau.