verbouwing kantoor

  • 2007_00-schuifwand_685x480.jpg
  • 2007_01-plattgrond1_685x480.jpg
  • 2007_02-vergaderhoek_685x480.jpg
  • 2007_03-ontwerp-traphek_685x480.jpg
  • 2007_04-uitbreiding-entree_685x480.jpg
  • 2007_05-traphek_685x480.jpg
  • 2007_06-doosnede_685x480.jpg
  • 2007_07-plattgrond2_685x480.jpg
  • 2007_08-tekenkamer_685x480.jpg
  • 2007_09-ontwerp-kasten_685x480.jpg
  • 2007_10-tekenkamer-docukasten_685x480.jpg
  • 2007_11-verlichting-vloerontwerp_685x480.jpg
  • 2007_12-tekenkamer-werkplekken_685x480.jpg
GELUK TREURNIET ARCHITECTEN
VLAARDINGEN -2007

voor GelukTreurniet Architecten

interieurontwerp, meubelontwerp, tekenwerk en planuitwerking tot aan de uitvoering

Door ruimtegebrek en de mogelijkheid om extra ruimte bij te huren in een leeg-staande verdieping van een naastgelegen unit is een plan gemaakt om de hal en ontvangstruimte te vergroten, een extra vergaderruimte toe te voegen en het archief uit de tekenkamer te verplaatsen naar de nieuwe uitbreiding. Met een krap budget en eenvoudige middelen heeft het kantoor toch een kleine metamorfose ondergaan. Tijdens de uitvoering is toch besloten om de vloerbedekking in het gehele kantoor te vernieuwen.
Met name de vernieuwde inrichting van de hal en de veel ruimer ogende indeling van de tekenkamer zijn een aanzienlijke verbetering.